La Oala

Aici gasiti oferta noastra pentru mancare livrata la oala

 • Comanda minima in perimetrul sectoarelor 2 si 3 este de 100 lei/zi.
 • Comanda minima in perimetrul sectoarelor 1,4,5,6, Ilfov este de 150 lei/zi.

Orice comanda se lanseaza cu minim 24h inainte, dar nu mai tarziu de ora 17:00 pentru livrarea de a doua zi, pe adresa de e-mail saporidicasa.catering@yahoo.com sau la numarul de telefon 0731001151

https://www.facebook.com/saporidicasa.catering

***In aceasta perioada recomandam plata prin transfer bancar, in baza facturii emise.

!!! Va rugam sa nu uitati ca va stam la dispozitie cu orice alte preparate care nu se regasesc zilnic in meniu:

 • Mancare gatita, snitele, chiftele, etc in functie de preferintele clientului (pentru o cantitate minima de 10 portii/produs)
 • Oferte pentru evenimente personalizate (vom stabili impreuna meniul)
 • Platouri diverse tipuri (va vom trimite oferta noastra la solicitarea Dvs)
 • Deserturi/Torturi de casa (minim 2 kg/sortiment)
 • Pachete (vase)/meniuri pentru parastase si inmormantari personalizate (minim 6 pachete/vase)

ATENTIE, pe toata perioada Starii de Urgenta:

Va rugam sa faceti plata prin OP in avans sau daca totusi doriti sa platiti numerar la livrare sa aveti suma exacta pentru achitarea comenzii.

Intrucat folosim produse proaspete pentru prepararea mancarii in fiecare zi, in aceasta perioada, cand logistica de marfuri este mai greoaie, va rugam sa plasati comanda conform solicitarii de mai sus, pentru a va putea livra conform programului pe care il vom stabili impreuna

Următorii pași au fost făcuți pentru a ne asigura că toate măsurile sunt luate și mai ales respectate:

 1. Responsabilii cu protectia muncii se asigură ca tot personalul respecta reguli stricte de igiena si ca dezinfectarea mâinilor cu soluție biocide speciala se face de fiecare data cand intra in spatiul destinat producerii mancarii, precum si de purtarea corespunzătoare a echipamentului de lucru si a măștilor.
 2. In plus fata de normele normale de igiena impuse de siguranta alimentara, ne asiguram ca toate suprafetele de lucru sunt dezinfectate la inceputul si sfarsitul programului de lucru.
 3. In unitatea noastra nimeni nu poate intra în afară de personalul propriu. Accesul este restricționat terților fara nici o exceptie.
 4. Angajați nostrii sunt verificati la intrarea in unitate pentru a ne asigura ca nu prezinta simptome specifice.
 5. Toate produsele comandate sunt gatite proaspat in fiecare zi, luand toate măsurile de siguranţă împotriva contaminării atât în procesul de preparare, cât şi în cel de ambalare.
 6. Masinile de livrare si laditele pentru trasportul mancari sunt dezinfectate de cel putin doua ori pe zi.
 7. Livrarea se face in recipiente de unica folosința, respectand toate normele de igiena impuse de situația de urgența
 8. Livratorii nostrii vor livra mancare pentru acasa doar pana la scara blocului, de preferat (sau pana la poarta in cazul livrarii la casa) urmand ca dumneavoastra se le preluati de acolo. Astfel se diminuaza posibilitatea contaminarii cu coronavirus dat fiind ca riscul este mult mai mare in spatii inchise. Acestia vor fi echipati conform standardelor cu manusi de unica folosinta si masti de protective.
 9. Incurajam plata prin OP, pentru a evita intrarea in contact a angajatilor cu bacnotele, posibil contaminate.
 10. Lucram cu un numar restras defurnizori pentru a putea avea o materie prima proaspata si de calitate, si asiguram depozitarea corectă pentru prevenirea expunerii în contactul cu terții și diminuarea factorilor de risc. 
 11. Asiguram transportul angajatilor, astfel nu vor fi expusi riscului contaminarii in spatiile aglomerate si a transportului in comun.

Noi ne dam silinta pentru a putea gati si livra in continuare mancare proaspata, delicioasa si sigura pentru dumneavoastra si ne bazam pe asistenta dumneavostra sa putem sa o facem in continuare in conditii de siguranta pentru toata lumea